Ideal pentru petrecerea unor momente inedite cu familia, prietenii si copiii si, nu in ultimul rand, pentru prestanta de care ai nevoie atunci cand te gandesti la afaceri, Complexul de Vile Olimp**** a fost gandit, proiectat si imbunatatit pentru a crea o oaza de buna dispozitie si rafinament, cu toate utilitatile si facilitatile necesare unui sejur complet. Complexul vile Olimp**** este format din vilele : Afrodita, Atena, Hera, Irene si Artemis. Este o locatie noua, foarte moderna si data in functiune in iulie 2007. Este amplasata la aproximativ 50 m de plaja, intre hotelurile Belvedere si Muntenia. Cele cinci vile beneficiaza de o arhitectura moderna, de gradina, loc de joaca pentru copii, loc de gratar in aer liber si parcare.

Fiecare vila dispune la parter de un living foarte generos si bucatarie complet utilata, iar la etaj de trei dormitoare cu pat matrimonial si baie proprie cu cabina dus/cada. Toate camerele sunt dotate cu TV-cablu, internet wireless si aer conditionat, iar sufrageriile cu canapele si fotolii, asigurand un inalt grad de confort, fiind adecvate si pentru grupurile care doresc sa sarbatoreasca diverse evenimente impreuna.

In anul 2013, tinand cont de propunerile clientilor nostri, am investit in realizarea unui loc de joaca sigur si atractiv pentru copii, in extinderea locurilor pentru gratar in aer liber si instalarea de foisoare si podiumuri care sa faciliteze mobilitatea si sa imbunatateasca aspectul locului dedicat petrecerii timpului liber. Vilele dispun de centrala termica proprie, care asigura permanent apa calda, iar in timpul rece si incalzirea, fiind posibila astfel utilizarea lor tot timpul anului. Vilele se inchiriaza la cheie, la capacitatea maxima, de 6 locuri/vila.

  • Despre noi

    Societatea Comercială Neptun-Olimp SA, a fost înfiinţată prin HG nr. 1226/1990 prin reorganizarea Regiei Autonome de Turism şi Prestaţii Dacorex & CO Neptun, în temeiul legii nr. 15/1990, fiind înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului Constanţa sub nr. J13/517/1991, având CUI RO 2423562. Capitalul social al SC Neptun Olimp SA este de 7.331.528 lei. Obiectul principal de activitate este - Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, cod CAEN 5510.